Klimatprojekt i Mälardalen – GAMMAL

Vi brinner för klimatet. Klimatförändringarna behöver stoppas, och det är vi (du och jag) som behöver gå före och visa vägen. Vi behöver kraftigt minska utsläppen av växthusgaser. Detta är vår tids ödesfråga! Vi är övertygade om att alla individer, du och jag, kan göra skillnad för världens framtid.

Vi drivs av vetskapen att vi måste göra allt vi kan för att minska utsläppen. Varenda människa behöver gå från ord till handling, både hemma och på jobbet, och vi vill bidra till det i vårt närområde. På lokal nivå sprider vi kunskap om orsakerna till klimatförändringarna, vi ger tips på klimatvänligt beteende, och vi driver egna projekt som direkt minskar utsläppen av koldioxid och andra växthusgaser. Vi hjälper privatpersoner, föreningar, företag och myndigheter att minska sina klimatavtryck.

Klimatprojekt i Mälardalen är partipolitiskt oberoende. Klimatkrisen har ingen politisk färg, den är varken höger, vänster eller mitten – den drabbar alla och måste bekämpas av alla. Tillsammans kan vi bygga en grön framtid som gynnar oss alla, oavsett politisk färg.

Vi vill åstadkomma stora vinster för klimatet, därför återinvesterar vi vår ekonomiska vinst i nya klimatprojekt. Genom att anlita oss, handla av oss, rekommendera oss och stötta oss på sociala medier bidrar du till att klimatarbetet får ännu en knuff i rätt riktning.


KlimatEl – solceller på eget tak

Välj förnybar energi, välj sol-el. Efter flera år av prissänkningar har solpaneler blivit riktigt lönsamma. Från staten får du 30 % investeringsstöd. Vi guidar dig till en optimal solcellsanläggning för ditt hus eller företag. Du behöver inte ha några förkunskaper utan vi hjälper till med allt. Vi gör det enklare, billigare och roligare!


KlimatBil – hyr elbil i Enköping

Välj klimatsmart när du ska hyra bil – välj en elbil. Vi hyr ut riktiga elbilar, inga laddhybrider.  Våra elbilar har en räckvidd på 300 km på sommaren och 200 km på vintern. Elbilar är tysta och släpper inte ut några avgaser – perfekt i stadsmiljö, men passar givetvis lika bra till längre resor. Detta klimatprojekt startar i början av 2019. Du kan anmäla intresse redan nu.


KlimatInfo – inspiration

Bli en klimatsmart organisation med klimatsmarta medarbetare. Vi kommer till er och håller lunchföreläsning om klimatförändring och möjliga åtgärder. Vi ger tips som ni kan tillämpa i vardagen, både hemma och på jobbet, och som direkt minskar er klimatpåverkan. Visa era medarbetare att ni bryr er om miljön och klimatet.


KlimatKonsult – till din hjälp

Du kanske vill ha ett gediget underlag inför ett investeringsbeslut avseende solpaneler? Eller åtgärdsförslag som minskar klimatpåverkan i ditt anläggningsprojekt? Eller komplett projektledning av hela ditt klimatrelaterade projekt? Vi kan hjälpa dig med en lång rad konsulttjänster, stora som små.