Laddboxar från Sverige

Vill du framtidssäkra din fastighet och redan nu eller inom en snar framtid kunna ladda elbilen? Då är laddbox en mycket bra investering. Elbilar är framtiden och det är viktigt att man kan ladda dem på ett säkert och snabbt sätt.

Laddbox är en bra investering

Med laddbox kan du ladda från två mil per timme med enfas-anslutning, eller minst fyra mil per timme med trefas-anslutning. Laddning från ett vanligt vägguttag kan man göra i undantagsfall, men ger inte ens en mil i timmen.

Vi saluför laddboxar från svenska GARO som är en välkänd leverantör av material till elinstallationer. Deras robusta och hållbara laddboxar är uppbyggda av tillförlitliga standardkomponenter och tillverkas i Sverige. Laddboxarna är utrustade med WiFi-kort, förberedda för lastbalansering och kan kompletteras med RFID-läsare. De finns i många utföranden: exempelvis kan du välja mellan 1-fas och 3-fas, mellan uttag och fast kabel, mellan typ 1 eller typ 2.

Läs mer om GAROs laddboxar här.

Samtliga laddboxar är utrustade med godkänd energimätare så att du kan söka bidrag från Naturvårdsverket – halva kostnader för material och installation kan man få i bidrag! Det gäller både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Läs mer om det statliga bidraget här.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift.

Boxarna går att lastbalansera

Lastbalansering är ett sätt att förhindra att huvudsäkringen löser ut om det blir ett för stort effektuttag om alla bilar laddar samtidigt och det samtidigt i fastigheten används mycket ström.

Så funkar det i korthet

I din fastighet har du kapacitet på 20 A. Du kommer hem och stoppar in laddningen till bilen. Du slår på ugnen, spisen och kör torktumlaren. Lastbalanseringen känner av att fastigheten har ett högt effektuttag från elnätet och sänker laddningen till bilen. När elförbrukningen återgår till det normala så höjs effekten till laddboxen. Riktigt smart! Detta fungerar även i företag, hyreshus och bostadsrättsföreningen.
ikon bil solcell

LITEN

Elbilspaket LITEN, 1500 mil/år

LADDBOX & SOLCELLER

Laddbox GARO 1-fas 16 A med fast laddkabel.

Solceller från holländska DENIM, 8 st. = 14 m2. Växelriktare från österrikiska Fronius. Montage på betongpannor och elinstallation för villor. Elproduktion ca 2500 kWh/år ger ca 1500 mil.

Paketpris 49 500 kr inkl. moms*

ikon bil solcell

MELLAN

Elbilspaket MELLAN, 2500 mil/år

LADDBOX & SOLCELLER

Laddbox GARO 3-fas 16 A med fast laddkabel.

Solceller från holländska DENIM, 14 st. = 24 m2. Växelriktare från österrikiska Fronius. Montage på betongpannor och elinstallation för villor. Elproduktion ca 4500 kWh/år ger ca 2500 mil.

Paketpris 69 900 kr inkl. moms*

* Paketpriserna gäller efter statligt bidrag för grön teknik som är 50 % på laddboxen och 15 % på solcellsanläggningen. Bidraget gäller enbart privatpersoner och dras direkt på fakturan.

Läs mer i vår broschyr om elbilspaket. Tveka inte att kontakta oss om elbilspaket idag:

GRÖNT ROT

Från 1 januari får privatpersoner 15 % statligt bidrag för solceller och 50 % för elbilsladdare. Bidraget ges på nästan hela totalkostnaden, och dras direkt på fakturan.

Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER:

"Det kändes skönt att någon tog hand om allt administrativt jobb, i vissa fall bara att skriva under och skicka in, t.ex. ansökan om solcellsstöd."

GÖRAN WESSTRÖM, ÖRSUNDSBRO

"Jag tycker att projektet karaktäriserades av smidighet, snabbhet samt professionellt och mycket vänligt bemötande."

PETER KARLBERG, ÖRSUNDSBRO

"Snyggare paneler än förväntat. Bara 3,5 cm bred sarg i svart. Det blev snyggt på taket med svart sarg och svarta paneler."

KJELL KÅGSTRÖM, FJÄRDHUNDRA

"Vi är helnöjda med bemötande, leveranser, montering och installationer. Och allt har fungerat tidsmässigt."

STEFAN OCH CHRISSIE BODIN, ÖRSUNDSBRO

"Snabbt och proffsigt utfört montage av kompetent personal. Några små skavanker längs vägen rättades till utan problem."

OVE LINDBERG, ENKÖPING

"Hela projektet genomfördes smidigt över förväntan. Tidplanen löpte på utan krångel och stödet från projektledaren var utmärkt."

KATARINA UPPSÄLL, ÖRSUNDSBRO

"Vi är mycket nöjda med den goda servicen, hjälpen med ansökningar och blanketter, samt den snabba installationen. Smidigt och bekvämt!"

ANNIKA SANDRED, ÖRSUNDSBRO