Nyheter

Ny: laddboxar

Vill du framtidssäkra ditt hushåll och redan nu eller inom en snar framtid ladda en elbil? Då är laddbox en mycket bra investering. Elbilar är framtiden och det är viktigt att man kan ladda på ett säkert och snabbt sätt.

Med laddbox kan du ladda från två mil per timme med enfas-anslutning, eller minst fyra mil per timme med trefas-anslutning. Laddning från ett vanligt vägguttag kan man göra i undantagsfall, men ger inte ens en mil i timmen.

Vi saluför laddboxar från svenska GARO som är en välkänd leverantör av material till elinstallationer. Deras robusta och hållbara boxar finns i många utföranden som passar både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Samtliga laddboxar är utrustade med godkänd energimätare så att du kan söka bidrag från Naturvårdsverket – halva kostnader för material och installation kan man få tillbaka av staten!

Lokaltidningen EnköpingDirekt skrev om oss den 29 februari 2020:

Tillbakablick 2019

2019 kännetecknades av stark tillväxt. Vi fick in 80 beställningar, mot 35 beställningar under 2018. Våra kunder köpte 3000 solcellspaneler med en sammanlagd effekt på 925 kW, dvs. nästan lika mycket som den stora solcellsparken längs E18 mellan Enköping och Västerås.

Liksom tidigare år har merparten av våra byggen varit privatägda villor, men även ett flertal lantbruk däribland vår största anläggning på 51 kW.

För att kunna växa behövs bra personal. Vi har utökat vår egen styrka inom försäljning, kundsupport och byggledning samt anlitat (och utbildat) nya takmontörer och elektriker.

Under senhösten har vi blivit godkända som medlem i branschföreningen Svensk Solenergi, en underbar avslutning på året.

Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya kunder och nya solcellsbyggen. Vi fortsätter driva på för mer klimatvänlig el, på väg mot helt förnybar energiproduktion i ett hållbart samhälle!

500 kW solceller i år

Häromdagen passerade vi en stor milstolpe: nu har vi installerat mer än 500 kW solceller hos våra kunder. Drygt 1800 solcellspaneler hos 50 kunder beräknas ge ca 500 000 kWh grön el, varje år.

Vår största solcellsinstallation hittills är drygt 50 kW: 170 paneler monterades mot öst och väst på en gård i Sala kommun, och förväntas bidra med 40 000 kWh koldioxidfri el årligen. I andra änden på skalan finns vår minsta installation som består av 13 paneler. Vi levererar solceller till alla, oavsett takets storlek.