Installation av solpaneler på gård söder om Heby

Heby är en kommun som gillar solceller. Faktum är att Heby är en av de kommuner i Sverige som är absolut bäst på solel, åtminstone om man räknar installerad effekt per capita.

Enligt Svensk solenergi ligger genomsnittet i Sverige ligger på strax över 40 W per person, medan snittet i Heby ligger på ligger på över 200 W per person.

Vi har genomfört flera installationer av solceller i Heby-området, bland annat på den här gården söder om den lilla Upplandsorten. Här monterade vi 60 helsvarta solpaneler à 325 W, vilket gav en sammanlagd effekt på 19,5 kW för hela solcellsanläggningen. Den förväntade årsproduktionen är 18 500 kWh – det är över 70% av den genomsnittliga årsförbrukningen av energi för en vanlig svensk villa.


Relaterade projekt

Installation av solpaneler på gård söder om Heby

Heby är en av de kommuner i Sverige som är absolut bäst på solel. Vi har genomfört flera installationer av solceller i Heby-området, bland annat på den här gården söder om centralorten.

Lantbruk Fjärdhundra 18 kW solceller

60 helsvarta paneler monterades på detta lantbruk norr om Fjärdhundra i Enköpings kommun. Solcellerna beräknas leverera 17 100 kWh/år.

Solpaneler på nybyggt stall utanför Enköping

Här installerade vi solceller på ett nybyggt stall. Sammanlagd effekt 17,9 kW och årsproduktion 18000 kWh grön el. Vi bistod kunden med information och råd redan innan stallet byggdes.

Solceller på lantbruk norr om Enköping

På detta lantbruk installerade vi 42 helsvarta solcellspaneler med en sammanlagd effekt på 12,6 kW.


Personlig rådgivning

Vi är din lokala leverantör av solceller och laddboxar till villa, lantbruk, företag och brf. Vi åker gärna ut till dig och diskuterar solenergi utifrån dina behov och möjligheter.