Solceller för företag och bostadsrättsförening

En investering i solceller är ett riskfritt sätt att minska ditt företags eller brf:s elkostnader under lång tid framöver. Vanligtvis är återbetalningstiden 10 år medan solcellerna håller i minst 30 år. Solceller är också ett sätta att stärka din miljöprofil.

Vi erbjuder högkvalificerad projektledning.

Hos oss får ni hjälp med allt, vi gör det enkelt att skaffa solceller. Vi har stor kunskap och flera års erfarenhet för att utforma och installera solcellsanläggningar som passar just ditt företag eller din bostadsrättsförening.

Vår projektledare har lång erfarenhet av både små och stora byggprojekt. Vi har processer, rutiner och checklistor som säkerställer att din solcellsanläggning byggs enligt avtalad omfattning, tidplan och kostnad samt HMSQ-aspekterna. Kontakta oss om solceller idag!

Solceller med lång livslängd

Vi saluför solceller från ett flertal europeiska leverantörer. Gemensam nämnare är lång förväntad livslängd och långa produktgarantier. Vissa paneler kommer med hela 35 år produktgaranti! Glöm kinesiska tillverkare som ger endast 10 år garanti, utan spara pengar med lång livslängd. Med våra solceller minskar du elkostnaderna under mycket lång tid, minst flera decennier. De innebär en långsiktig och riskfri investering som passar bra ihop med företag och bostadsrättsföreningar.

Solcellernas långa livslängd ställer höga krav på montaget för att inga skador ska uppstå på varken taket, kablarna eller panelerna under minst 30 år. Därför gör vi snö- och vindlastberäkningar på infästningssystemet och säkerställer att taket förblir tätt efter installationen. Vi använder UV-beständiga kablar som vi fäster upp omsorgsfullt. Kablarna förläggs i skyddsrör och förses med metallskydd på utsatta ställen. Vårt montage är ett genuint hantverk som bygger på erfarenheter från hundratals solcellsinstallationer och samverkan med besiktningsmän.

Vi hjälper dig med allt

Det finns många fördelar med att anlita oss på Klimatprojekt när du funderar på att installera solceller för företag eller bostadsrättsförening. Vi är en lokal leverantör med nära till våra kunder, oftast bara max en timmes resväg. Vi finns därför alltid nära till hands, både före, under och efter installation.

Andra fördelar är bland annat att:

 

  • Du behöver inte ha förkunskap om solceller.
  • Du lägger ner minimalt med tid och energi.
  • Ni får besök av en personlig tekniker innan vi lämnar offert.
  • Ni får en fast kontaktperson.
  • Vi sköter all nödvändig administration.
  • Ni får snabb och smidig installation.
  • Ni sparar tid och kan ägna er åt företagets ordinarie verksamhet medan vi sköter solcellsprojektet.

Har du tänkt på laddboxar?

Kombinationen av solceller och laddboxar är oslagbar för företagets eller brf:ens miljöprofil. Trenden är också tydlig – det kommer ske en total omställning till elbilar. Om högst 5 år kommer majoriteten av alla nya bilar vara eldrivna, tror vi. Omställningen har börjat ta fart och den lär gå fort!

Brf:ens medlemmar behöver kunna ladda sina bilar hemma. Möjlighet till elbilsladdning kommer få stor genomslag på lägenheternas värde: en lägenhet utan laddbox blir mindre intressant för bostadsköpare. På arbetsplatsen kommer allt fler anställda efterfråga eldrivna tjänstebilar eller elbilsladdning till privatägda bilar.

Vi kan hjälpa er att installera laddboxar och därmed hålla fastigheten modern och attraktiv. Våra produkter kommer från renommerade svenska Garo som tillverkar robusta laddboxar i många utföranden. Vi erbjuder lösningar med ett fåtal laddningspunkter i början men som kan byggas ut successivt med fler laddboxar i takt med att fler skaffar elbilar.

UNIKT

Vi erbjuder högkvalificerad projektledning. Vår projektledare har lång erfarenhet av både små och stora byggprojekt. Vi har processer, rutiner och checklistor som säkerställer att din solcellsanläggning byggs enligt avtalad omfattning, tidplan och kostnad samt HMSQ-aspekterna.

Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER:

"Det kändes skönt att någon tog hand om allt administrativt jobb, i vissa fall bara att skriva under och skicka in, t.ex. ansökan om solcellsstöd."

GÖRAN WESSTRÖM, ÖRSUNDSBRO

"Jag tycker att projektet karaktäriserades av smidighet, snabbhet samt professionellt och mycket vänligt bemötande."

PETER KARLBERG, ÖRSUNDSBRO

"Snyggare paneler än förväntat. Bara 3,5 cm bred sarg i svart. Det blev snyggt på taket med svart sarg och svarta paneler."

KJELL KÅGSTRÖM, FJÄRDHUNDRA

"Vi är helnöjda med bemötande, leveranser, montering och installationer. Och allt har fungerat tidsmässigt."

STEFAN OCH CHRISSIE BODIN, ÖRSUNDSBRO

"Snabbt och proffsigt utfört montage av kompetent personal. Några små skavanker längs vägen rättades till utan problem."

OVE LINDBERG, ENKÖPING

"Hela projektet genomfördes smidigt över förväntan. Tidplanen löpte på utan krångel och stödet från projektledaren var utmärkt."

KATARINA UPPSÄLL, ÖRSUNDSBRO

"Vi är mycket nöjda med den goda servicen, hjälpen med ansökningar och blanketter, samt den snabba installationen. Smidigt och bekvämt!"

ANNIKA SANDRED, ÖRSUNDSBRO