Så här skaffar du solceller hos oss

Här ser du vilka steg som behöver gås igenom för att få solceller till ditt tak.

1

Gör en intresseanmälan.

Det kan du göra på vår hemsida, via Facebook, e-post eller telefon. Eller genom att fylla i formuläret längre ner här. Sedan tar vi kontakt med dig, vanligtvis inom 1-2 dagar.
2

Vi gör ett kostnadsfritt hembesök.

Vi bokar tid och gör ett kostnadsfritt hembesök på gården. Tillsammans reder vi ut vilket elbehov du har, vilka tak eller vilken mark som finns till förfogande, vad befintliga kablar och huvudsäkringen tillåter, vilken investeringsni- vå som är aktuell och så vidare. Ett personligt möte tar vanligtvis en timme, så att du hinner ställa frågor.
3

Du får en utförlig offert.

Vi utformar en optimal solcellsanläggning utifrån dina behov och förutsättningar. Du får en utförlig offert som tydligt beskriver vad du får för pengarna. Om du vill ändra något, uppdaterar vi offerten.

DAGS FÖR PROJEKTERING OCH INSTALLATION

4

Vi sätter i gång.

Efter beställning tar vi hand om projektering, inköp av material och installation. Vi sköter också kontakten med din elnätsägare. Vi stämmer av och håller kontakt med dig under hela genomförandet.
5

Du får utförlig dokumentation

När nätägaren har bytt din elmätare driftsätter vi din anläggning och du får en pärm med detaljerad information. Du får hjälp att komma igång med appen för övervakning av din solcellsanläggning.

KLART

6

Service

Tack vare vår lokala förankring kan vi erbjuda service med kort varsel. Du kan också få hjälp på vårt kontor i Enköping. Du kan enkelt få kontakt med oss och du får svar snabbt.
Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER:

"Det kändes skönt att någon tog hand om allt administrativt jobb, i vissa fall bara att skriva under och skicka in, t.ex. ansökan om solcellsstöd."

GÖRAN WESSTRÖM, ÖRSUNDSBRO

"Jag tycker att projektet karaktäriserades av smidighet, snabbhet samt professionellt och mycket vänligt bemötande."

PETER KARLBERG, ÖRSUNDSBRO

"Snyggare paneler än förväntat. Bara 3,5 cm bred sarg i svart. Det blev snyggt på taket med svart sarg och svarta paneler."

KJELL KÅGSTRÖM, FJÄRDHUNDRA

"Vi är helnöjda med bemötande, leveranser, montering och installationer. Och allt har fungerat tidsmässigt."

STEFAN OCH CHRISSIE BODIN, ÖRSUNDSBRO

"Snabbt och proffsigt utfört montage av kompetent personal. Några små skavanker längs vägen rättades till utan problem."

OVE LINDBERG, ENKÖPING

"Hela projektet genomfördes smidigt över förväntan. Tidplanen löpte på utan krångel och stödet från projektledaren var utmärkt."

KATARINA UPPSÄLL, ÖRSUNDSBRO

"Vi är mycket nöjda med den goda servicen, hjälpen med ansökningar och blanketter, samt den snabba installationen. Smidigt och bekvämt!"

ANNIKA SANDRED, ÖRSUNDSBRO