Skaffa solceller – billig grön el

Solceller är en lönsam investering som bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Du kan spara tusenlappar varje år och samtidigt minska din miljö- och klimatpåverkan. Vi berättar hur det går till, utformar en långsiktigt lönsam solcellsanläggning och hjälper dig med fackmannamässig installation.

Vi gör solceller enkelt för dig

Hittills har mer än 100 hushåll anlitat oss på Klimatprojekt. Våra kunder är privatpersoner, lantbruk och företag med allt från 4 kW till 50 kW solcellsanläggningar. Sammanlagt har vi installerat ca 1000 kW solceller hittills.

Vi vet vad vi pratar om, och vi har ett arbetssätt som underlättar för dig — oavsett om du vill skaffa solceller till stuga, villa, bostadsrätt, lantbruk eller företag. Läs mer om våra erbjudanden och våra produkter:

Solceller för villa och stuga

Solceller är bra för plånboken, ökar husets värde och minskar utsläppen av koldioxid. Du kan utnyttja ROT-avdrag eller statligt solcellsstöd.

Solceller för lantbruk

Solceller på lantbruk återbetalar sig ofta på sju till nio år, medan solcellerna håller i mer än 30 år. Vi är väl förtrogna med lantbrukets speciella krav.

Solceller för företag

En investering i solceller är ett riskfritt sätt att minska ditt företags elkostnader under lång tid framöver. Det är också ett sätta att stärka din miljöprofil.

Våra produkter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil. Vi är övertygade om att prisvärd kvalitet återbetalar sig i längden.

Solenergimöten

Lär dig allt om att spara pengar och miljö med solceller på taket. Vi håller kostnadsfria infomöten med möjlighet att boka tid för hembesök och offert.

Vi håller föreläsningar som tar ungefär en timme. Efter föredraget finns möjlighet att ställa frågor och boka ett kostnadsfritt hembesök.

Föreläsningen berättar om:

– minska din klimatpåverkan
– investeringskostnad
– vad du tjänar årligen
– solenergi i Sverige
– lämpliga tak = nästan alla
– typer av solceller
– statligt bidrag
– regler för bygglov
– vårt enkla arbetssätt

Vi har hjälpt mer än 100 hushåll att skaffa solceller sedan starten, våren 2018. Vi gör det enkelt för dig att välja rätt.

Välkommen!

Solpaneler

Med solpaneler sparar du tusenlappar varje år och minskar din klimatpåverkan. Vårt arbetssätt gör det enklare, billigare och roligare för dig att skaffa solceller.