Skaffa solceller – billig grön el

Solceller är en lönsam investering som bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Du kan spara tusenlappar varje år och samtidigt minska din miljö- och klimatpåverkan. Vi berättar hur det går till, utformar en långsiktigt lönsam solcellsanläggning och hjälper dig med fackmannamässig installation.

Är du ute efter hög kvalitet, lång livslängd och möjlighet till service? Föredrar du svenska och europeiska produkter? Är anläggningens kvalitet och livslängd viktigare än ett lågt pris? Välkommen till oss!

Vilka fördelar har solenergi?

Solenergi är klimatsmart förnybar energi som finns i överflöd: på två timmar tar jorden emot lika mycket energi från solen som hela världens befolkning använder under ett år! När du skaffar solceller hjälper du till att öka andelen förnybar energi, samtidigt som du inspirerar andra att ta steget mot ett mer klimatsmart liv.

Solpaneler minskar dina el-kostnader. Du sparar tusenlappar varje år. Investeringen återbetalar sig oftast på 8-12 år medans våra kvalitetspaneler förväntas hålla i över 30 år. Det blir mycket gratis el och många kronor besparing under anläggningens livslängd.

Lär mer om fördelar, nackdelar och myter HÄR.

Vi gör solceller enkelt för dig

Hittills har mer än 100 hushåll anlitat oss på Klimatprojekt. Våra kunder är privatpersoner, lantbruk och företag med allt från 4 kW till 50 kW solcellsanläggningar. Sammanlagt har vi installerat mer än 1000 kW solceller hittills.

Vi vet vad vi pratar om, och vi har ett arbetssätt som underlättar för dig — oavsett om du vill skaffa solceller till stuga, villa, bostadsrätt, lantbruk eller företag.

Läs mer om våra erbjudanden och våra produkter:

Solceller för villa och stuga

Solceller är bra för plånboken, ökar husets värde och minskar utsläppen av koldioxid. Du kan utnyttja ROT-avdrag eller statligt solcellsstöd.

Solceller för lantbruk

Solceller på lantbruk återbetalar sig ofta på sju till tio år, medan solcellerna håller i mer än 30 år. Vi är väl förtrogna med lantbrukets speciella krav.

Vilka fördelar har solceller?

Varför skaffa solpaneler? Är solceller verkligen bra? Här berättar vi om för- och nackdelar med solceller, och vi bemöter några fördomar.

Solenergimöten

Lär dig allt om att spara pengar och miljö med solceller på taket. Vi håller kostnadsfria infomöten med möjlighet att boka tid för hembesök och offert.

Vi håller föreläsningar som tar ungefär en timme. Efter föredraget finns möjlighet att ställa frågor och boka ett kostnadsfritt hembesök.

Föreläsningen berättar om:

– minska din klimatpåverkan
– investeringskostnad
– vad du tjänar årligen
– solenergi i Sverige
– lämpliga tak = nästan alla
– typer av solceller
– statligt bidrag
– regler för bygglov
– vårt enkla arbetssätt

Vi har hjälpt mer än 100 hushåll att skaffa solceller sedan starten, våren 2018. Vi gör det enkelt för dig att välja rätt.

Välkommen!