Redo att boka kostnadsfritt besök?

Vill du anmäla intresse för solceller?

Använd gärna vårt kontaktformulär nedan. Vi är tacksamma om du fyller i din adress, beskriver takbeklädnaden (t.ex. ”betongpannor”) och anger hur mycket el du förbrukar per år.

Därefter tar vi kontakt med dig och bokar tid för ett kostnadsfritt hembesök. Vi anser att en seriös offert kräver hembesök, då alla tak är olika. Dessutom vill vi gärna träffa dig för att verkligen förstå och hjälpa dig på bästa sätt, samtidigt som vi vill ge dig möjlighet att ställa alla frågor som du kan tänkas ha om solceller.

=

message 3 icon INFO@KLIMATPROJEKT.SE

smt2 phone iphone icon 010-88 99 324

 

Postadress
Frösthult Måtteby 7,
749 71 Fjärdhundra

Besöksadress
Kvartsgatan 13,
749 40 Enköping

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER:

"Det kändes skönt att någon tog hand om allt administrativt jobb, i vissa fall bara att skriva under och skicka in, t.ex. ansökan om solcellsstöd."

GÖRAN WESSTRÖM, ÖRSUNDSBRO

"Jag tycker att projektet karaktäriserades av smidighet, snabbhet samt professionellt och mycket vänligt bemötande."

PETER KARLBERG, ÖRSUNDSBRO

"Snyggare paneler än förväntat. Bara 3,5 cm bred sarg i svart. Det blev snyggt på taket med svart sarg och svarta paneler."

KJELL KÅGSTRÖM, FJÄRDHUNDRA

"Vi är helnöjda med bemötande, leveranser, montering och installationer. Och allt har fungerat tidsmässigt."

STEFAN OCH CHRISSIE BODIN, ÖRSUNDSBRO

"Snabbt och proffsigt utfört montage av kompetent personal. Några små skavanker längs vägen rättades till utan problem."

OVE LINDBERG, ENKÖPING

"Hela projektet genomfördes smidigt över förväntan. Tidplanen löpte på utan krångel och stödet från projektledaren var utmärkt."

KATARINA UPPSÄLL, ÖRSUNDSBRO

"Vi är mycket nöjda med den goda servicen, hjälpen med ansökningar och blanketter, samt den snabba installationen. Smidigt och bekvämt!"

ANNIKA SANDRED, ÖRSUNDSBRO