Din lokala leverantör av solceller, laddboxar & batterier
Köpsolceller.se info@klimatprojekt.se 010-88 99 324
Klimatprojekt i Mälardalen

Tjäna pengar på att balansera det svenska elnätet

CheckWatt är ett energitjänsteföretag.

Med ett batterilager kan du sänka dina elkostnader genom att ladda det när elpriserna är låga, du kan lagra egen solel och även öka effektuttaget utan att behöva uppgradera huvudsäkringen. Visste du, att med rätt utrustning kan du klara dig igenom ett strömavbrott på uppåt ett dygn?

Checkwatt – Så fungerar stödtjänster

Checkwatt är ett energitjänsteföretag som hjälper dig att tjäna mer pengar på ditt batterilager och du kan även få ersättning för din medverkan på den svenska elnätsmarknaden. Du som batteriägare behöver inte göra något alls, Checkwatt övervakar och styr batteriet genom att prioritera mellan tjänster och optimera driften för att maximera din lönsamhet.

Vi på Klimatprojekt erbjuder installationstjänster av Checkwatts system, och på så sätt kan du få tillgång till visualiseringar av din energilagring och bidra till ett 100 % förnybart system och koll på dina energiresurser.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder prisvärda nyckelfärdiga batteripaket med och utan solpaneler, och anslutning till Checkwatt.

Använd det gröna avdraget

Privatpersoner kan få 50 % statligt bidrag för batteri-installationer som kopplas till solceller. För solcellsinstallationer kan man få 20 % statligt bidrag. Detta bidrag för grön teknik ges på nästan hela totalkostnaden, och vi drar av det direkt på fakturan som skickar till dig. Bidraget är utformat som en skattereduktion och maxbeloppet är 50 000 kr per person och år. Om fastigheten har två ägare kan man få upp till 100 000 kr grönt avdrag per år.