Solceller för villa och stuga

Vi är specialiserade på solceller för villor i Västerås, Enköping och regionen runt omkring. Våra paneler har långa garantier, låg miljöpåverkan och god lönsamhet. Europeisk kvalitet och fackmannamässigt montage borgar för livslång glädje av grön elproduktion. Kontakta oss om solceller för villa och stuga redan i dag! 

Du får en skräddarsydd lösning

Varje villa eller stuga är unik. För att du ska kunna njuta fullt ut och få mest valuta för pengarna måste solcellsanläggningen utformas unikt för ditt hus. Därför levererar vi bara skräddarsydda lösningar som är optimerade för dina behov, möjligheter och önskemål.

Du behöver inte ha förkunskap, utan vi hjälper dig med allt både före, under och efter installationen. Du får ett kostnadsfritt hembesök av en tekniker som tar reda på alla förutsättningar.

Tips: passa på och ställ dina frågor vid hembesöket, vi tar oss tid och ger dig tydliga svar. Vi tar hänsyn till takmaterial, elförbrukning, huvudsäkring, skorstenar och takkupor, skuggning från träd och framtida elbehov (kanske skaffar du elbil snart). Även estetiska aspekter väger vi in, så att du får en snygg anläggning. Vi har all kunskap som behövs för en funktionell och vacker utformning som ger dig optimal elproduktion.

Vi bygger hållbart – lång livslängd och låg miljöpåverkan

Bekymmersfri elproduktion ställer höga krav på montaget för att inga skador ska uppstå på varken taket, kablarna eller panelerna under minst 30 år. Därför gör vi alltid snö- och vindlastberäkningar på infästningssystemet och vi fräser ur takpannorna på undersidan så att taket förblir tätt. Vi använder UV-beständiga kablar som vi fäster upp omsorgsfullt. Kablarna förläggs i skyddsrör som vi förlägger dolt i möjligaste mån, för att få en estetiskt tilltalande anläggning. Vårt montage är ett genuint hantverk som bygger på erfarenheter från hundratals solcellsinstallationer.

Allt som tillverkas ger miljöpåverkan – det gäller tyvärr också för solceller. Men under solcellernas liv på taket uppstår inga fler utsläpp, oavsett hur gamla de blir. Därför erbjuder vi europeiska kvalitetspaneler med lång livslängd och klimatneutral tillverkning som ger maximal elproduktion till minimal miljöpåverkan. Exempelvis litauiska SoliTek som ger dig 20 år produktgaranti på standardpaneler och 30 år på glas-glas-paneler.

Skaffa solceller smidigt lokalt

Vi vill finnas nära våra kunder, med möjlighet att komma ut till dig såväl i början (hembesök innan offert) som under byggnation och vid driftsättning – och även efteråt, om service skulle behövas. Oavsett om du bor utanför Bålsta, mitt i Västerås eller på ett lantbruk i Heby får du personlig rådgivning av en tekniker, en fast kontaktperson och hjälp med all administration. Vi sköter också kontakten med din nätägare. Du behöver lägga ner minimalt med tid. Vi vill göra det enkelt för dig att skaffa och äga solceller.

Hos oss får du snabbt svar på frågor och funderingar, det är enkelt att få kontakt med oss (du behöver inte gå genom kundtjänst) och vi står alltid redo att hjälpa dig.

Vi är din lokala leverantör. Vårt huvudkontor ligger i Enköping men vi är också verksamma i områdena runt Bålsta, Heby, Sala, Surahammar, Hallstahammar och Västerås. Mellan åren 2018 och 2021 gjorde vi över 250 installationer av solpaneler i Mälardalen.

Vad kostar solceller?

Kostnaden beror på hur många paneler som får plats på ditt tak och hur stort elbehov du har. Solceller på villa kostar oftast mellan 100 000 och 200 000 kr, beroende på anläggningens storlek. Grönt avdrag gäller för solceller, vilket minskar investeringen med 15%. Klicka på knappen nedan för att komma till våra Produkter och Priser.

Solceller är bra för din plånbok. Med solceller på villan eller stugan minskar du dina elkostnader. Solceller ökar också husets värde tack vare lägre driftskostnader och ett modernare intryck. Investeringen återbetalar sig vanligtvis på 9-12 år medan den förväntade livslängden är minst 30 år. Klicka på knappen för att läsa mer om solceller.

GRÖNT ROT

Från 1 januari får privatpersoner 15 % statligt bidrag för solceller och 50 % för elbilsladdare. Bidraget ges på nästan hela totalkostnaden, och dras direkt på fakturan.

Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER:

"Det kändes skönt att någon tog hand om allt administrativt jobb, i vissa fall bara att skriva under och skicka in, t.ex. ansökan om solcellsstöd."

GÖRAN WESSTRÖM, ÖRSUNDSBRO

"Jag tycker att projektet karaktäriserades av smidighet, snabbhet samt professionellt och mycket vänligt bemötande."

PETER KARLBERG, ÖRSUNDSBRO

"Snyggare paneler än förväntat. Bara 3,5 cm bred sarg i svart. Det blev snyggt på taket med svart sarg och svarta paneler."

KJELL KÅGSTRÖM, FJÄRDHUNDRA

"Vi är helnöjda med bemötande, leveranser, montering och installationer. Och allt har fungerat tidsmässigt."

STEFAN OCH CHRISSIE BODIN, ÖRSUNDSBRO

"Snabbt och proffsigt utfört montage av kompetent personal. Några små skavanker längs vägen rättades till utan problem."

OVE LINDBERG, ENKÖPING

"Hela projektet genomfördes smidigt över förväntan. Tidplanen löpte på utan krångel och stödet från projektledaren var utmärkt."

KATARINA UPPSÄLL, ÖRSUNDSBRO

"Vi är mycket nöjda med den goda servicen, hjälpen med ansökningar och blanketter, samt den snabba installationen. Smidigt och bekvämt!"

ANNIKA SANDRED, ÖRSUNDSBRO