Vill du också installera solceller i Heby?

Anlita oss – din lokala expert

Låt våra lokala experter guida dig.

I dagens värld är hållbarhet viktigare än någonsin och solceller är den populära lösningen för att generera elektricitet på ett miljövänligt sätt för ditt hem eller företag.

Om du funderar på att installera solceller i Heby med omnejd behöver du inte leta längre än till vårt team av lokala experter.

Vi är specialiserade på solcellslösningar och har hjälpt många kunder i Heby att minska sina energikostnader och sin miljöpåverkan under flera års tid. Med vår expertis och breda erfarenhet har vi blivit den ledande leverantören av solceller i Heby. Vi är stolta över att ha hjälpt många kunder smidigt övergå till förnybar energi.

Här är några fördelar med solceller i Heby:

Du gör en lönsam investering

Du gör en insats för miljön och klimatet

Du bli mindre påverkad av höga elpriser

Du höjer värdet på fastigheten

Boka in ett möte redan idag för rådgivning helt utan kostnad!
Boka ett gratis möte med någon av våra medarbetare. Efter att du har kontaktat oss kommer vi ge dig råd och tips om hur du skall gå tillväga. Vi ger dig även stöd och engagerar oss genom hela processen så fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med en tid för ett fysiskt eller digitalt möte.

Boka en gratis rådgivning

Utöver formuläret når du oss här:
INFO@KLIMATPROJEKT.SE
010-88 99 324

Vi förstår att varje hem och företag är unikt och därför erbjuder vi skräddarsydda solcellslösningar som är anpassade efter dina behov.

Vårt team av experter är välutbildade och har nödvändig erfarenhet för att installera solceller på ditt tak eller mark på ett effektivt och säkert sätt.

Vi är baserade i Enköping, vilket möjliggör en snabb och pålitlig service för våra kunder i hela området. Vi är stolta över vår starka lokala närvaro och vår förmåga att bidra till ett mer hållbart och miljövänligt Heby.

Så om du söker en pålitlig leverantör av solceller i Heby, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina unika behov och hjälper dig att spara pengar samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Lita på våra lokala experter för att säkerställa att du får den bästa möjliga solcellslösningen för ditt hem eller företag.

Så sluta söka i solcellsdjungeln och kontakta oss idag för den bästa solcellslösningen för dig!

Du gör en lönsam investering

Från dag ett kommer du att få lägre elkostnader och spara tusenlappar varje år. Oftast betalar investeringen tillbaka sig inom 8-12 år och panelerna har en livslängd på över 30 år. Det kommer att bli mycket gratis el och många kronor kommer att sparas under anläggningens livslängd.

Du gör en insats för miljön och klimatet

Inte minst att du hjälper till att öka andelen förnybar energi, du kommer också att inspirera andra att ta steget mot ett mer klimatsmart liv. Att välja solenergi är bra för planeten, och därför också vår egen framtid. 

Du kommer att bli mindre påverkad av höga elpriser

När solen är uppe kommer du att producera din egen el och behöver inte köpa el från din leverantör. Dessutom kan du sälja en del av din el under sommarhalvåret, när du producera mycket. Samtidigt kan du också bygga upp ett tillgodo inför hösten och vintern. 

Du höjer värdet på fastigheten

Din investering i solpaneler kan du räkna hem, även om du säljer bostaden efter några år. Solcellsanläggningar räknas som en grundförbättring och det innebär att du kan dra av hela kostnaden när du räknar ut om försäljningen ska deklareras som vinst eller förlust. 

Gör som andra i Heby när taket inte duger – spara pengar med markställningar

Är ditt tak för gammalt eller i fel riktning? Då kan solceller på markställning vara en lösning för dig!

När du placerar dina solceller på marken kan du placera dem i optimalt väderstreck samtidigt som service blir enklare och du slipper byta tak inför montage av solceller.

Vi på KPM använder oss av innovativ markställning som vi enkelt monterar och behöver inte gjuta eller gräva. Vi använder italienska TreeSystem som innebär att fyra rör på ben förankrar ställningen stadigt på marken, precis som strukturen av trädens rötter.

Markställningen fungerar lika bra för små som för stora anläggningar, och kan användas för 4 paneler eller fler. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss!

Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.