Letar du efter solceller i Enköping?

Anlita oss – din lokala expert

Låt våra lokala experter guida dig.

Välkommen till Klimatprojekt i Mälardalen, din pålitliga partner när det kommer till solcellslösningar i Enköping och dess omgivningar. Om du letar efter hjälp att navigera i solcellsdjungeln, låt våra lokala experter guida dig till rätt val.

Vi på Klimatprojekt i Mälardalen är specialiserade på solcellslösningar och har hjälpt kunder i Enköping att minska sina energikostnader och sin påverkan på miljön i flera år. Med vår erfarenhet och kompetens har vi blivit ledande leverantörer av solceller i Enköping, och vi är stolta över att ha hjälpt många kunder att göra en smidig övergång till förnybar energi. Vårt företagsnamn har blivit synonymt med högkvalitativ service och nöjda kunder.

Här är några fördelar med solceller i Enköping:

Du gör en lönsam investering

Du gör en insats för miljön och klimatet

Du bli mindre påverkad av höga elpriser

Du höjer värdet på fastigheten

Boka in ett möte redan idag för rådgivning helt utan kostnad!
Boka ett gratis möte med någon av våra medarbetare. Efter att du har kontaktat oss kommer vi ge dig råd och tips om hur du skall gå tillväga för att skaffa solceller i Enköping. Vi ger dig även stöd och engagerar oss genom hela processen så fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med en tid för ett fysiskt eller digitalt möte.

Boka en gratis rådgivning

Utöver formuläret når du oss här:
INFO@KLIMATPROJEKT.SE
010-88 99 324

Vi förstår att varje hem och företag har unika behov, därför erbjuder vi skräddarsydda solcellslösningar som passar just dig. Vårt team av experter är välutbildade och har erfarenhet nog för att installera solceller på ditt tak eller mark på ett effektivt och säkert sätt. Vi ser till att du får den bästa möjliga solcellslösningen för ditt hem eller företag.

Klimatprojekt i Mälardalen har sin bas i Enköping, vilket gör att vi kan erbjuda en snabb och pålitlig service till våra kunder i hela området. Vi är stolta över vår starka lokala närvaro och vårt bidrag till att göra Enköping till en mer hållbar och miljövänlig plats. Så om du söker en pålitlig leverantör av solceller i Enköping, kontakta oss idag för skräddarsydda lösningar som passar just dina behov.

Tveka inte att välja Klimatprojekt i Mälardalen för din solcellslösning i Enköping och dess omgivningar. Låt våra lokala experter guida dig till en hållbar och kostnadseffektiv lösning som passar just dig. Kontakta oss idag för mer information och en kostnadsfri konsultation.

Du gör en lönsam investering

Från dag ett kommer du att få lägre elkostnader och spara tusenlappar varje år. Oftast betalar investeringen tillbaka sig inom 8-12 år och panelerna har en livslängd på över 30 år. Det kommer att bli mycket gratis el och många kronor kommer att sparas under anläggningens livslängd.

Du gör en insats för miljön och klimatet

Inte minst att du hjälper till att öka andelen förnybar energi, du kommer också att inspirera andra att ta steget mot ett mer klimatsmart liv. Att välja solenergi är bra för planeten, och därför också vår egen framtid. 

Du kommer att bli mindre påverkad av höga elpriser

När solen är uppe kommer du att producera din egen el och behöver inte köpa el från din leverantör. Dessutom kan du sälja en del av din el under sommarhalvåret, när du producera mycket. Samtidigt kan du också bygga upp ett tillgodo inför hösten och vintern. 

Du höjer värdet på fastigheten

Din investering i solpaneler kan du räkna hem, även om du säljer bostaden efter några år. Solcellsanläggningar räknas som en grundförbättring och det innebär att du kan dra av hela kostnaden när du räknar ut om försäljningen ska deklareras som vinst eller förlust. 

Gör som andra i Enköping när taket inte duger – spara pengar med markställningar

Är ditt tak för gammalt eller i fel riktning? Då kan solceller på markställning vara en lösning för dig!

När du placerar dina solceller på marken kan du placera dem i optimalt väderstreck samtidigt som service blir enklare och du slipper byta tak inför montage av solceller.

Vi på KPM använder oss av innovativ markställning som vi enkelt monterar och behöver inte gjuta eller gräva. Vi använder italienska TreeSystem som innebär att fyra rör på ben förankrar ställningen stadigt på marken, precis som strukturen av trädens rötter.

Markställningen fungerar lika bra för små som för stora anläggningar, och kan användas för 4 paneler eller fler. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss!

Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER:

"Det kändes skönt att någon tog hand om allt administrativt jobb, i vissa fall bara att skriva under och skicka in, t.ex. ansökan om solcellsstöd."

GÖRAN WESSTRÖM, ÖRSUNDSBRO

"Jag tycker att projektet karaktäriserades av smidighet, snabbhet samt professionellt och mycket vänligt bemötande."

PETER KARLBERG, ÖRSUNDSBRO

"Snyggare paneler än förväntat. Bara 3,5 cm bred sarg i svart. Det blev snyggt på taket med svart sarg och svarta paneler."

KJELL KÅGSTRÖM, FJÄRDHUNDRA

"Vi är helnöjda med bemötande, leveranser, montering och installationer. Och allt har fungerat tidsmässigt."

STEFAN OCH CHRISSIE BODIN, ÖRSUNDSBRO

"Snabbt och proffsigt utfört montage av kompetent personal. Några små skavanker längs vägen rättades till utan problem."

OVE LINDBERG, ENKÖPING

"Hela projektet genomfördes smidigt över förväntan. Tidplanen löpte på utan krångel och stödet från projektledaren var utmärkt."

KATARINA UPPSÄLL, ÖRSUNDSBRO

"Vi är mycket nöjda med den goda servicen, hjälpen med ansökningar och blanketter, samt den snabba installationen. Smidigt och bekvämt!"

ANNIKA SANDRED, ÖRSUNDSBRO