Din lokala leverantör av solceller, laddboxar & batterier
Köpsolceller.se info@klimatprojekt.se 010-88 99 324
Klimatprojekt i Mälardalen

Solceller för bostadsrättsförening

En investering i solceller är ett riskfritt sätt att minska er brf:s elkostnader under lång tid framöver. Vanligtvis är återbetalningstiden 10 år, medan solcellerna håller i minst 30 år. Solceller är också ett sätt att stärka er miljöprofil.

Solceller med lång livslängd

Vi saluför solceller från ett flertal europeiska leverantörer. Gemensam nämnare är lång förväntad livslängd och långa produktgarantier. Vissa paneler kommer med hela 35 år produktgaranti! Glöm kinesiska tillverkare som ger endast 10 år garanti, utan spara pengar med lång livslängd. Med våra solceller minskar ni elkostnaderna under mycket lång tid, minst flera decennier. De innebär en långsiktig och riskfri investering som passar bra ihop med bostadsrättsföreningar.

Solcellernas långa livslängd ställer höga krav på montaget för att inga skador ska uppstå på varken taket, kablarna eller panelerna under minst 30 år. Därför gör vi snö- och vindlastberäkningar på infästningssystemet och säkerställer att taket förblir tätt efter installationen. Vi använder UV-beständiga kablar som vi fäster upp omsorgsfullt. Kablarna förläggs i skyddsrör och förses med metallskydd på utsatta ställen. Vårt montage är ett genuint hantverk som bygger på erfarenheter från hundratals solcellsinstallationer och samverkan med besiktningsmän.

Vi hjälper er med allt

Det finns många fördelar med att anlita oss på Klimatprojekt när ni funderar på att installera solceller för er brf. Vi är en lokal leverantör med nära till våra kunder, oftast bara max en timmes resväg. Vi finns därför alltid nära till hands, både före, under och efter installation.

Andra fördelar är bland annat att:

  • Ni behöver inte ha förkunskap om solceller.
  • Ni lägger ner minimalt med tid och energi.
  • Ni får besök av en personlig tekniker innan vi lämnar offert.
  • Ni får en fast kontaktperson.
  • Vi sköter all nödvändig administration.
  • Ni får snabb och smidig installation.
  • Ni sparar tid och kan ägna er åt företagets ordinarie verksamhet medan vi sköter solcellsprojektet.

Vi vill göra det enkelt för dig att skaffa solceller.

Oavsett om du bor utanför Bålsta i en villa med taket mot sydöst, mitt i Västerås med taket i söderläge eller har ett lantbruk i Heby kommer vi till dig för att ta fram en skräddarsydd lösning. Du får personlig rådgivning av en tekniker som utgår från dina behov, möjligheter och önskemål. Du kan ställa frågor och vi ger dig tydliga svar.

Har ni tänkt på laddboxar?

Kombinationen av solceller och laddboxar är oslagbar för bostadsrättsföreningens miljöprofil. Trenden är också tydlig – det kommer ske en total omställning till elbilar. Om högst 5 år kommer majoriteten av alla nya bilar vara eldrivna, tror vi. Omställningen har börjat ta fart och den lär gå fort!

Vi kan hjälpa er att installera laddboxar och därmed hålla fastigheten modern och attraktiv. Våra produkter kommer från renommerade svenska Garo som tillverkar robusta laddboxar i många utföranden. Vi erbjuder lösningar med ett fåtal laddningspunkter i början men som kan byggas ut successivt med fler laddboxar i takt med att fler skaffar elbilar.

Vi erbjuder högkvalificerad projektledning.

Hos oss får ni hjälp med allt, vi gör det enkelt att skaffa solceller. Vi har stor kunskap och flera års erfarenhet för att utforma och installera solcellsanläggningar som passar just ditt företag.

Vår projektledare har lång erfarenhet av både små och stora byggprojekt. Vi har processer, rutiner och checklistor som säkerställer att din solcellsanläggning byggs enligt avtalad omfattning, tidplan och kostnad samt HMSQ-aspekterna. Kontakta oss om solceller idag!