Letar du efter solceller i Strängnäs?

Anlita oss – din lokala expert

Låt våra lokala experter guida dig.

Solceller är en alltmer populär och hållbar lösning för att generera elektricitet till ditt hem eller företag. Om du bor i Strängnäs eller dess omgivningar och överväger att installera solceller, behöver du inte leta längre än till vårt team av lokala experter.

Att installera solpaneler i Strängnäs har många fördelar, inte minst för att minska klimatpåverkan. Men du sparar också mycket pengar!

Här är några fördelar med solceller i Strängnäs:

Du gör en lönsam investering

Du gör en insats för miljön och klimatet

Du bli mindre påverkad av höga elpriser

Du höjer värdet på fastigheten

Boka in ett möte redan idag för rådgivning helt utan kostnad!
Boka ett gratis möte med någon av våra medarbetare. Efter att du har kontaktat oss kommer vi ge dig råd och tips om hur du skall gå tillväga. Vi ger dig även stöd och engagerar oss genom hela processen så fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med en tid för ett fysiskt eller digitalt möte.

Boka en gratis rådgivning

Utöver formuläret når du oss här:
INFO@KLIMATPROJEKT.SE
010-88 99 324

Vi är specialiserade på solcellslösningar och har hjälpt kunder i Strängnäs att minska sina energikostnader och påverkan på miljön i flera år. Vår erfarenhet och kompetens har gjort oss till ledande leverantörer av solceller i Strängnäs, och vi är stolta över att ha hjälpt många kunder att göra en smidig övergång till förnybar energi.

Vi förstår att varje hem och företag är unikt, därför erbjuder vi skräddarsydda solcellslösningar som passar just dina specifika behov. Vårt team av experter är välutbildade och har erfarenhet nog för att installera solceller på ditt tak eller mark på ett effektivt och säkert sätt.

Vårt företag är baserat i Enköping, vilket gör att vi kan erbjuda en snabb och tillförlitlig service till våra kunder i hela området. Vi är stolta över vår starka lokal närvaro och att vi kan bidra till att göra Strängnäs till en mer hållbar och miljövänlig plats.

Så om du söker en pålitlig leverantör av solceller i Strängnäs, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina behov och hjälper dig att spara pengar samtidigt som du minskar din påverkan på miljön. Lita på våra lokala experter för att säkerställa att du får den bästa möjliga solcellslösningen för ditt hem eller företag.

Du gör en lönsam investering

Från dag ett kommer du att få lägre elkostnader och spara tusenlappar varje år. Oftast betalar investeringen tillbaka sig inom 8-12 år och panelerna har en livslängd på över 30 år. Det kommer att bli mycket gratis el och många kronor kommer att sparas under anläggningens livslängd.

Du gör en insats för miljön och klimatet

Inte minst att du hjälper till att öka andelen förnybar energi, du kommer också att inspirera andra att ta steget mot ett mer klimatsmart liv. Att välja solenergi är bra för planeten, och därför också vår egen framtid. 

Du kommer att bli mindre påverkad av höga elpriser

När solen är uppe kommer du att producera din egen el och behöver inte köpa el från din leverantör. Dessutom kan du sälja en del av din el under sommarhalvåret, när du producera mycket. Samtidigt kan du också bygga upp ett tillgodo inför hösten och vintern. 

Du höjer värdet på fastigheten

Din investering i solpaneler kan du räkna hem, även om du säljer bostaden efter några år. Solcellsanläggningar räknas som en grundförbättring och det innebär att du kan dra av hela kostnaden när du räknar ut om försäljningen ska deklareras som vinst eller förlust. 

Gör som andra i Strängnäs när taket inte duger – spara pengar med markställningar

Är ditt tak för gammalt eller i fel riktning? Då kan solceller på markställning vara en lösning för dig!

När du placerar dina solceller på marken kan du placera dem i optimalt väderstreck samtidigt som service blir enklare och du slipper byta tak inför montage av solceller.

Vi på KPM använder oss av innovativ markställning som vi enkelt monterar och behöver inte gjuta eller gräva. Vi använder italienska TreeSystem som innebär att fyra rör på ben förankrar ställningen stadigt på marken, precis som strukturen av trädens rötter.

Markställningen fungerar lika bra för små som för stora anläggningar, och kan användas för 4 paneler eller fler. Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss!

Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.