Din lokala leverantör av solceller, laddboxar & batterier
Köpsolceller.se info@klimatprojekt.se 010-88 99 324
Klimatprojekt i Mälardalen

Så här skaffar du solceller för företag och BRF

Här ser du vilka steg som behöver gås igenom för att få solceller till ditt tak.

Gör en intresseanmälan.

Det kan du göra på vår hemsida, via Facebook, e-post eller telefon. Eller genom att fylla i formuläret längre ner här. Sedan tar vi kontakt med dig, vanligtvis inom 1-2 dagar.

Vi gör ett kostnadsfritt hembesök.

Vi bokar tid och gör ett kostnadsfritt hembesök på gården. Tillsammans reder vi ut vilket elbehov du har, vilka tak eller vilken mark som finns till förfogande, vad befintliga kablar och huvudsäkringen tillåter, vilken investeringsni- vå som är aktuell och så vidare. Ett personligt möte tar vanligtvis en timme, så att du hinner ställa frågor.

Vi undersöker ditt årsbehov av el.

Om årsbehovet överstiger cirka 50 000 kWh bör hänsyn tas till elförbrukningens variationer från månad till månad och per timme. Stora överskott (till exempel på sommaren) kan ha en negativ inverkan på lönsamheten. På stora anläggningar bör man sikta på hög egenförbrukning av den producerade solelen. Så säkerställer du god lönsamhet både nu och i framtiden.

Du får en utförlig offert.

Vi utformar ett eller flera förslag till solcellsanläggning utifrån dina behov och förutsättningar. Du får en utförlig offert som tydligt beskriver vad du får för pengarna och vilken avkastning på investeringen som du kan förvänta dig. Därefter diskuterar vi förslagen tillsammans, och om du vill ändra något uppdaterar vi offerten.

Dags för projektering och installation

Vi genomför projektet.

Efter beställning tar vi hand om projektering, inköp av material och installation. Vi sköter också kontakten med din elnätsägare och eventuell ansökan om elcertifikat. Vi stämmer av och håller kontakt med dig under hela genomförandet.

Du får utförlig dokumentation

När nätägaren har bytt din elmätare driftsätter vi din anläggning och du får en pärm med detaljerad information. Du får hjälp att komma igång med appen för övervakning av din solcellsanläggning.

Klart

Service

När allt är klart, återfinns vi på vårt kontor i Enköping, nära till hands. Du kan enkelt få kontakt med oss och du får svar snabbt. Givetvis kan du alltid komma till vårt kontor och få hjälp där.

Varför skaffa solpaneler

Varför skaffa solpaneler?

Är solceller verkligen bra? Vi guidar dig rätt. Läs om för- och nackdelar med solceller.

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter

Vi säljer europeiska kvalitetsprodukter med lång livslängd och hög miljöprofil.

Framtidssäkra fastigheten

Framtidssäkra fastigheten?

Då är laddbox en mycket bra investering. Det är viktigt att man kan ladda elbilar på ett säkert och snabbt sätt.