Solceller för företag

En investering i solceller är ett riskfritt sätt att minska ditt företags elkostnader under lång tid framöver. Det är också ett sätta att stärka din miljöprofil. Hos oss får ni hjälp med allt, vi gör det enkelt att skaffa solceller. Vi har all kunskap och flera års erfarenhet för att utforma och installera solcellsanläggningar som passar just ditt företag. Kontakta oss om solceller för företag i dag!

Anmäl ditt intresse för solceller för företag

Solceller för företag

Vi hjälper dig med allt

Det finns många fördelar med att anlita oss på Klimatprojekt när du funderar på att installera solceller för företag. Vi är en lokal leverantör med nära till våra kunder, oftast bara max en timmes resväg. Vi finns därför alltid nära till hands, både före, under och efter installation.

Andra fördelar är bland annat att:

 • Du behöver inte ha förkunskap om solceller.
 • Du lägger ner minimalt med tid och energi.
 • Ni får besök av en personlig tekniker innan vi lämnar offert.
 • Ni får en fast kontaktperson.
 • Vi sköter all nödvändig administration.
 • Ni får snabb och smidig installation.
 • Ni sparar tid och kan ägna er åt företagets ordinarie verksamhet medan vi sköter solcellsprojektet.

Så här gör du för att skaffa solceller för företag

 1. Intresseanmälan. Du kan anmäla intresse för solceller via vår hemsida, Facebook, e-post, telefon eller infomöte.
 2. Personligt möte. Vi bokar tid och gör ett kostnadsfritt första besök på företaget. Tillsammans reder vi ut vilket elbehov ni har, vilka tak som finns till förfogande, vad befintliga kablar och huvudsäkringen tillåter, vilken investeringsnivå som är aktuell och så vidare.
 3. Förstudie (valfritt). Om årsbehovet överstiger cirka 50 000 kWh bör vi ta hänsyn till elförbrukningen över tid, både från månad till månad och per timme. På stora anläggningar bör man sikta på hög egenförbrukning av den producerade solelen, i syfte att säkerställa god lönsamhet både nu och i framtiden. Vi kan ta fram en förstudie som belyser elbehovet, lämnar förslag på alternativa lösningar för solcellsanläggningen, och redovisar beräknad kostnad och avkastning för respektive lösning.
 4. Offert. Vi utformar ett eller flera förslag till solcellsanläggning för vidare samtal. Du får en utförlig offert som tydligt beskriver vad företaget får för pengarna och vilken avkastning på investeringen du kan förvänta dig. Offerten är kostnadsfri.
 5. Genomförande. Efter beställning tar vi hand om detaljprojektering, inköp, installation och driftsättning. Vi hjälper till med all administration såsom ansökan om elcertifikat, eventuella bygglovshandlingar och kontakt med elnätägaren. Vi håller kontakt med er under hela genomförandet.
 6. Dokumentation. Företaget får en pärm med detaljerad information om anläggningen. Vi upprättar växelriktarkonto och hjälper dig att komma i gång med appen för övervakning av din solcellsanläggning.

Kontakta oss om solceller för företag