Solceller för företag och bostadsrättsförening

En investering i solceller är ett riskfritt sätt att minska ditt företags eller BRFs elkostnader under lång tid framöver. Det är också ett sätta att stärka din miljöprofil. Hos oss får ni hjälp med allt, vi gör det enkelt att skaffa solceller. Vi har erforderlig kunskap och flera års erfarenhet för att utforma och installera solcellsanläggningar som passar just ditt företag och din bostadsrättsförening. Kontakta oss om solceller idag!

— KAMPANJ —
8 % rabatt på våra ordinarie priser vid beställning i augusti eller september!

Unikt! Vi erbjuder högkvalificerad projektledning. Vår projektledare har lång erfarenhet av både små och stora byggprojekt. Vi har processer, rutiner och checklistor som säkerställer att din solcellsanläggning byggs enligt avtalad omfattning, tidplan och kostnad samt HMSQ-aspekterna.

Vi utformar och installerar solcellsanläggningar med mycket lång livslängd. Hos oss får du alltid en genomtänkt installation med europeiska kvalitetsprodukter, fackmannamässigt montage och estetiskt tilltalande utformning. Dessutom professionell projektledning och möjlighet till service lokalt. Välkommen till oss!

Anmäl ditt intresse för solceller för företag

Solceller för företag

Vi hjälper dig med allt

Det finns många fördelar med att anlita oss på Klimatprojekt när du funderar på att installera solceller för företag eller bostadsrättsförening. Vi är en lokal leverantör med nära till våra kunder, oftast bara max en timmes resväg. Vi finns därför alltid nära till hands, både före, under och efter installation.

Andra fördelar är bland annat att:

 • Du behöver inte ha förkunskap om solceller.
 • Du lägger ner minimalt med tid och energi.
 • Ni får besök av en personlig tekniker innan vi lämnar offert.
 • Ni får en fast kontaktperson.
 • Vi sköter all nödvändig administration.
 • Ni får snabb och smidig installation.
 • Ni sparar tid och kan ägna er åt företagets ordinarie verksamhet medan vi sköter solcellsprojektet.

Så här gör du för att skaffa solceller för företag och BRF

 1. Intresseanmälan. Du kan anmäla intresse för solceller via vår hemsida, Facebook, e-post, telefon eller infomöte.
 2. Personligt möte. Vi bokar tid och gör ett kostnadsfritt första besök på plats. Tillsammans reder vi ut vilket elbehov ni har, vilka tak som finns till förfogande, vad befintliga kablar och huvudsäkringen tillåter, vilken investeringsnivå som är aktuell och så vidare.
 3. Förstudie (valfritt). Om årsbehovet överstiger cirka 50 000 kWh bör vi ta hänsyn till elförbrukningen över tid, både från månad till månad och per timme. På stora anläggningar bör man sikta på hög egenförbrukning av den producerade solelen, i syfte att säkerställa god lönsamhet både nu och i framtiden. Vi kan ta fram en förstudie som belyser elbehovet, lämnar förslag på alternativa lösningar för solcellsanläggningen, och redovisar beräknad kostnad och avkastning för respektive lösning.
 4. Offert. Vi utformar ett eller flera förslag till solcellsanläggning för vidare samtal. Du får en utförlig offert som tydligt beskriver vad du får för pengarna och vilken avkastning på investeringen du kan förvänta dig. Offerten är kostnadsfri.
 5. Genomförande. Efter beställning tar vi hand om detaljprojektering, inköp, installation och driftsättning. Vi hjälper till med all administration såsom ansökan om elcertifikat, eventuella bygglovshandlingar och kontakt med elnätägaren. Vi håller kontakt med dig under hela genomförandet.
 6. Dokumentation. Företaget / BRF:en får en pärm med detaljerad information om anläggningen. Vi upprättar växelriktarkonto och hjälper dig att komma i gång med appen för övervakning av din solcellsanläggning.

Boka kostnadsfritt besök