Solceller för villa och stuga

Solceller är bra för både klimatet, miljön och din plånbok. Vi är specialiserade på solceller för villor i Västerås, Enköping och regionen runt omkring. Vi hjälper dig med allt både före, under och efter installationen. Du kan utnyttja ROT-avdrag eller statligt solcellsstöd. Kontakta oss om solceller för villa och stuga redan i dag!

Vi utformar och installerar solcellsanläggningar med mycket lång livslängd. Hos oss får du alltid en genomtänkt installation med europeiska kvalitetsprodukter, fackmannamässigt montage och estetiskt tilltalande utformning. Dessutom professionell projektledning och möjlighet till service lokalt. Välkommen till oss!

Vad kostar solceller?

Kostnaden beror på hur många paneler som får plats på ditt tak och hur stort elbehov du har. Solceller på villa kostar oftast mellan 100 000 och 200 000 kr, beroende på anläggningens storlek. ROT-avdrag gäller även för solceller, vilket minskar investeringen med 9 %. Klicka på knappen nedan för att komma till våra Produkter och Priser.

— KAMPANJ —
8 % rabatt på våra ordinarie priser vid beställning i augusti eller september!

Solceller är bra för klimatet och din plånbok

Solel är förnybar grön el. Med solceller på villan eller stugan minskar du både dina elkostnader och dina koldioxidutsläpp. Solceller ökar husets värde tack vare lägre driftskostnader och ett modernare intryck. Investeringen återbetalar sig vanligtvis på 9-12 år medan den förväntade livslängden är minst 30 år.

Skaffa solceller smidigt till din villa eller stuga i trakten kring Västerås, Enköping, Sala, Heby eller Bålsta

Vi vill vara din lokala leverantör av solceller. Därför arbetar vi normalt inom högst en timmes restid från vårt kontor i Enköping. Vi vill finnas nära våra kunder, med möjlighet att komma ut till dig såväl i början (innan offert) som vid byggnation och driftsättning. Vi finns alltid nära till hands om du har frågor eller funderingar.

Hos oss får du hjälp med allt. Vi gör det enkelt för dig att skaffa solceller.

 • Du behöver inte ha förkunskap om solceller för villa eller stuga.
 • Du behöver lägga ner minimalt med tid och energi.
 • Du får ett gratis hembesök innan vi lämnar offert.
 • Du får en fast kontaktperson.
 • Vi fyller i nödvändiga blanketter som du bara behöver skriva under.
 • Vi tar kontakt med din nätägare och vi ser till att installationen sker snabbt och smidigt.
 • Du kan luta dig tillbaka och njuta av all service som du erbjuds.

Jag är supernöjd! Det blev väldigt snyggt och panelerna på taket syns knappt.

Bo Danielsson, Västerås

Snabbt och proffsigt utfört montage av kompetent personal. Några små skavanker längs vägen rättades till utan problem.

Ove Lindberg, Enköping

Kom på ett infomöte om solceller

På grund av Corona har vi pausat våra infomöten tills vidare.

Vi ordnar informationsmöten på olika orter där vi är verksamma. Vi har hållit infomöten på tiotals platser i kommunerna Västerås, Enköping, Sala, Heby och Bålsta. Håll utkik efter kommande infomöten på vår hemsida, på Facebook och i brevlådan.

Så här gör du för att skaffa solceller

 1. Gör en intresseanmälan. Du kan anmäla intresse för solceller via vår hemsida, Facebook, e-post, telefon eller infomöte.
 2. Få ett förslag. Vi tar fram ett indikativt förslag till solceller för din villa eller stuga, med hjälp av flygbilder från internet. Förslaget innehåller antal paneler, förväntad produktion, investeringskostnad och förväntad årlig besparing. Om du vill kan vi hoppa över detta steg och gå direkt på steg 3.
 3. Träffa oss på ett personligt möte. Om förslaget känns rätt för dig gör vi ett kostnadsfritt hembesök. Vi mäter upp taket och tar reda på alla detaljer som behövs för att kunna lämna en genomtänkt offert. Och du får all möjlighet att ställa frågor.
 4. Få en gratis offert. Vi utformar rätt anläggning för ditt tak utifrån takets mått, väderstreck, nuvarande och framtida elbehov, huvudsäkring, önskad investeringsnivå med mera. Du får en utförlig offert som tydligt beskriver vad du får för pengarna.
 5. Vi sätter i gång. Efter beställning tar vi hand om detaljprojektering, inköp, installation och driftsättning. Vi hjälper till med all administration, såsom ansökan om solcellsstöd, eventuella bygglovshandlingar och kontakt med elnätägaren. Vi håller kontakt med dig under hela genomförandet.
 6. Vi dokumenterar. Du får en pärm med detaljerad information om din anläggning. Vi upprättar konto och hjälper dig att komma i gång med appen för övervakning av din solcellsanläggning.

Angående Corona: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför erbjuder vi nu möjligheten att få offert utan att vi gör hembesök – om du så önskar. I så fall ersätter vi hembesöket med ett utförligt telefonsamtal. I komplexa situationer kan vi givetvis åka till din fastighet och bedöma situationen på plats utan att vi går in i huset eller ens träffar dig. Du bestämmer!

Boka kostnadsfritt besök