Solpaneler för företag, villa och lantbruk

Solceller är en mycket bra investering – du kan spara tusenlappar varje år och samtidigt minska din miljö- och klimatpåverkan. Vi berättar hur det går till, utformar en långsiktigt lönsam solcellsanläggning och hjälper dig med fackmannamässig installation. Kontakta oss om solpaneler redan i dag!

Är du ute efter hög kvalitet, lång livslängd och möjlighet till service lokalt? Föredrar du svenska och europeiska produkter? Är anläggningens kvalitet och livslängd viktigare än ett lågt pris? Välkommen till oss!

Angående Corona: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Därför erbjuder vi nu möjligheten att få offert utan att vi gör hembesök – om du så önskar. I så fall ersätter vi hembesöket med ett utförligt telefonsamtal. I komplexa situationer kan vi givetvis åka till din fastighet och bedöma situationen på plats utan att vi går in i huset eller ens träffar dig. Du bestämmer!

Vi gör solpaneler enkelt för dig

Vårt arbetssätt gör det enkelt för dig att skaffa solceller.

  • Enklare: Vi guidar dig genom allt och tar hand om allt krångel utan att du behöver ha någon förkunskap.
  • Billigare: Vi säljer kvalitetsprodukter med lång livslängd, noga utvalda och omsorgsfullt monterade av kompetent personal. Det lönar sig i längden.
  • Roligare: Du får hjälp med allt. Dessutom har vi korta leveranstider. Och som lokal leverantör finns vi alltid nära till hands.

Solpaneler ger nöjda kunder

Hittills har mer än 100 hushåll anlitat oss på Klimatprojekt. Våra kunder är privatpersoner, lantbruk och företag med allt från 4 kW till 50 kW solcellsanläggningar. Sammanlagt har vi installerat mer än 1000 kW solceller hittills.

Med solel från eget tak blir du mindre beroende av elpriserna. Du tar tillbaka kontrollen över dina elkostnader. Du blir ett föredöme för dina grannar och alla som passerar ditt hus. Du visar dem vägen till en hållbar framtid. Och du kan njuta av att ditt hus drivs på miljövänlig el.

Så här gör du för att skaffa solpaneler

  1. Anmäl ditt intresse för solpaneler via kontaktformuläret, eller kontakta oss via telefon eller e-post.
  2. Du får ett förslag. Vi tar fram ett indikativt förslag till solcellspaneler för ditt hus med hjälp av flygbilder från internet. Förslaget innehåller antal solceller, förväntad produktion, investeringskostnad och förväntad årlig besparing.
  3. Du får ett personligt möte. Om förslaget känns rätt för dig gör vi ett hembesök. Vi mäter upp taket och tar reda på alla detaljer som behövs för att lämna offert. Och du får möjlighet att ställa frågor.
  4. Du får en offert. Vi utformar rätt anläggning för ditt tak utifrån takets mått, väderstreck, nuvarande och framtida elbehov, huvudsäkring, önskad investeringsnivå med mera. Du får en utförlig offert som tydligt beskriver vad du får för pengarna.
  5. Vi tar hand om allt. Efter beställning tar vi hand om inköp, montage och inkoppling. Vi hjälper till med all administration, såsom ansökan om solcellsstöd, kontakt med nätägaren, eventuella bygglovshandlingar, med mera.
  6. Vi finns kvar. Som lokal leverantör finns vi kvar för fortsatt stöd och eventuell service i många år framöver.

Läs mer om solpaneler

Boka kostnadsfritt besök