Solpaneler

Solceller är en lönsam investering som bidrar till minskade koldioxidutsläpp. Du kan spara tusenlappar varje år och samtidigt minska din miljö- och klimatpåverkan. Vi berättar hur det går till, utformar en långsiktigt lönsam solcellsanläggning och hjälper dig med fackmannamässig installation. Kontakta oss redan i dag!

Vi gör solceller enkelt för dig

Vårt arbetssätt gör det enkelt för dig att skaffa solceller.

  • Enklare: Vi guidar dig genom allt och tar hand om allt krångel utan att du behöver ha någon förkunskap.
  • Billigare: Vi säljer kvalitetsprodukter med lång livslängd, noga utvalda och omsorgsfullt monterade av kompetent personal. Det lönar sig i längden.
  • Roligare: Du får hjälp med allt. Dessutom har vi korta leveranstider. Och som lokal leverantör finns vi alltid nära till hands.

Solceller ger nöjda kunder

Hittills har mer än 100 hushåll anlitat oss på Klimatprojekt. Våra kunder är privatpersoner, lantbruk och företag med allt från 4 kW till 50 kW solcellsanläggningar. Sammanlagt har vi installerat ca 1000 kW solceller hittills.

Med solel från eget tak blir du mindre beroende av elpriserna. Du tar tillbaka kontrollen över dina elkostnader. Du blir dessutom ett föredöme för dina grannar och alla som passerar ditt hus. Du visar dem vägen till en hållbar framtid. Och du kan njuta av att ditt hus drivs på miljövänlig el.

Så här gör du för att skaffa solceller

  1. Anmäl ditt intresse för solceller. Vi bjuder in allmänheten till gratis informationsmöten om solel. Efter mötet kan du anmäla intresse för fortsatt dialog om ditt eget hus. Har du missat mötet eller inte hunnit? Då kan du anmäla intresse via länken, eller kontakta oss via telefon eller e-post.
  2. Du får ett förslag. Vi tar fram ett indikativt förslag till solcellspaneler för ditt hus, med hjälp av flygbilder från internet. Förslaget innehåller antal solceller, förväntad produktion, investeringskostnad och förväntad årlig besparing.
  3. Du får ett personligt möte. Om förslaget känns rätt för dig gör vi ett hembesök. Vi mäter upp taket och tar reda på alla detaljer som behövs för att lämna offert. Och du får möjlighet att ställa frågor.
  4. Du får en offert. Vi utformar rätt anläggning för ditt tak utifrån takets mått, väderstreck, nuvarande och framtida elbehov, huvudsäkring, önskad investeringsnivå med mera. Du får en utförlig offert som tydligt beskriver vad du får för pengarna.
  5. Vi tar hand om allt. Efter beställning tar vi hand om inköp, montage och inkoppling. Vi hjälper till med all administration, såsom ansökan om solcellsstöd, eventuella bygglovshandlingar och ansökan om elcertifikat.

Kontakta oss om solceller