Din lokala leverantör av solceller, laddboxar & batterier
Köpsolceller.se info@klimatprojekt.se 010-88 99 324
Klimatprojekt i Mälardalen

Ralf berättar:

Äntligen är elbilen här, till min stora glädje! Jag ler när jag passerar macken och tänker på alla tusenlappar som jag sparar. Jag njuter när bilen rullar iväg ljudlöst – en overklig känsla att köra bil utan motorljud.

Men framförallt är jag stolt att jag har halverat min klimatpåverkan genom att byta till elbil, äta mer vegetarisk mat och avstå från flygresor. Nu kan jag åka klimatvänlig elbil till kundbesöken, helt utan koldioxidutsläpp. Det känns underbart att kunna lägga den fossila tidsåldern bakom mig, åtminstone för mitt egna bilåkande.

Du och jag kan vända den katastrofala klimatutvecklingen bara vi bestämmer oss för det!

Ralf timmerman