Din lokala leverantör av solceller, laddboxar & batterier
Köpsolceller.se info@klimatprojekt.se 010-88 99 324
Klimatprojekt i Mälardalen

Hej Mälardalen!

Har du funderat på att ta steget in i den elektriska bilvärlden? Eller kanske du redan har en elbil men saknar den perfekta laddningslösningen hemma? Då har vi på Klimatprojekt i Mälardalen den perfekta lösningen för dig!

Ingen Sol? Inga Problem!

Många tror att man behöver solceller för att kunna installera en laddbox hemma. Men det är en myt! Med våra laddboxar kan du enkelt ladda din elbil utan solceller. Allt du behöver är en vanlig elanslutning.

Varför Installera en Laddbox?

Bekvämlighet:
Slipp leta efter en laddstation i Enköping, Bålsta, Strängnäs, Sala, eller Heby. Ladda din bil hemma över natten och vakna upp med en fulladdad bil varje morgon.
Ekonomi:
Ladda din bil hemma kan ofta vara billigare än offentliga laddstationer.
Effektivitet:
Våra laddboxar är optimerade för snabb och säker laddning, vilket förlänger din bils batterilivslängd.

Bli en Del av den Gröna Rörelsen

Genom att installera en laddbox hemma bidrar du till en grönare framtid i Mälardalen. Elbilar minskar koldioxidutsläppen och hjälper oss att bekämpa klimatförändringarna. Så varför vänta? Kontakta Klimatprojekt i Mälardalen idag och ta steget in i framtiden!

Vanliga frågor:

VilkenLaddbox ska jag välja?

Valet av laddbox beror på flera faktorer, inklusive din elbils specifikationer, ditt hemmas elsystem och dina laddningsbehov. Det är bäst att konsultera en expert eller en elbilsladdningsleverantör för att få rekommendationer baserade på dina specifika förhållanden.

Måste man ha 3-fas till Laddbox?

Nej, det är inte ett krav att ha en 3-fasanslutning för att installera en laddbox. Men en 3-fasanslutning kan erbjuda snabbare laddning jämfört med en enfasanslutning. Om du vill maximera laddningshastigheten bör du överväga en 3-fas laddbox.

Vad kostar en Laddbox till elbil?

Priset på en laddbox varierar beroende på märke, kapacitet och funktioner. Det är bäst att kontakta leverantörer direkt eller besöka deras webbplatser för aktuell prissättning.

Vilken Laddbox är billigast?

Det finns många olika märken och modeller av laddboxar på marknaden. För att hitta den billigaste laddboxen rekommenderar vi att du jämför priser från olika leverantörer och tar hänsyn till eventuella kampanjer eller rabatter.

Vad kostar det att sätta upp en Laddbox hemma?

Kostnaden för att installera en laddbox hemma kan variera beroende på installationskomplexitet, eventuella elektriska uppgraderingar som behövs och arbetskostnader. För en exakt uppskattning rekommenderas det att begära en offert från en certifierad installatör.

Får man ladda elbil i vanligt uttag?

Ja, det är möjligt att ladda en elbil från ett vanligt uttag med hjälp av en standard laddkabel. Dock kan laddningen vara långsammare jämfört med en dedikerad laddbox, och det är viktigt att säkerställa att uttaget och kretsen kan hantera den extra belastningen.

Kan man köpa Laddbox utan installation?

Ja, det är möjligt att köpa en laddbox utan installation. Dock rekommenderas det starkt att använda en certifierad elektriker för installationen för att säkerställa att allt är korrekt och säkert installerat.