Din lokala leverantör av solceller, laddboxar & batterier
Köpsolceller.se info@klimatprojekt.se 010-88 99 324
Klimatprojekt i Mälardalen

I år startar vi lokala solenergiprojekt för dig som bor i Västerås, Heby och Sala. Projekten följer vårt beprövade koncept som ger dig personlig service och hög teknisk kompetens. Solceller på taket är ett bra sätt att minska din klimatpåverkan och samtidigt få grön el som är lönsam och som minskar ditt beroende av de stora elbolagen.

I projekten samarbetar vi återigen med SolenergiProjekt.se som har flera års erfarenhet, med 400+ installerade anläggningar.

Läs mer på våra projektsidor för Västerås respektive Sala och Heby hos vår samarbetspartner SolenergiProjekt.se. Följ oss på Facebook för aktuella nyheter.

Vill du komma i kontakt med oss? Anmäl ditt intresse här, vi tar då kontakt med dig för att diskutera förutsättningarna för solcellspaneler på ditt tak.

Under 2018 genomförde vi liknande projekt runtom i Enköpings kommun. De blev framgångsrika med nästan 40 deltagare som kommer att producera ca 350 000 kWh/år grön el. Nu utökar vi vår insatser för miljön, klimatet och kundens ekonomi genom att starta solenergiprojekt i Västerås, Heby och Sala.