Din lokala leverantör av solceller, laddboxar & batterier
Köpsolceller.se info@klimatprojekt.se 010-88 99 324
Klimatprojekt i Mälardalen

Prisvärda solpaneler i Möklinta

Prisvärda solpaneler i Möklinta

Mitt i Möklinta står detta vita mexitegelhus. På taket finns numera en solcellsanläggning som dagligen förser huset med gratis el, grön och förnybar energi direkt från solen. Bra för miljön och bra för plånboken. En smart investering som återbetalar sig på 10 år och håller i 30 år!

Vi installerade 31 helsvarta monokristallina paneler från holländska DENIM, och växelriktare från österrikiska Fronius. DENIM är mycket prisvärda solpaneler, och Fronius bygger robusta tillförlitliga växelriktare. Det är alltså kvalitetsprodukter från europeiska varumärken, installerade med omsorg av våra kompetenta takmontörer och elektriker.

Hela anläggningen kan följas och övervakas från distans, via Fronius webbportal och appen i mobilen. Vi kan närsomhelst gå in och kontrollera produktionen, och systemet varnar oss via e-post om en avvikelse skulle uppstå.

Hittills har vi byggt ett par solcellsanläggningar i Möklinta, och vi bygger gärna fler. Är du också intresserad av solceller i Möklinta? Kontakta oss idag och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök!

Välkommen!

NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER: